Naujienos ir renginiai

2016-01-25

2015 m. spalio 23 d. surengta švietėjiška kampanija „Žvynelinė – neužkrečiama liga!“. Renginio metu žmonės buvo kviečiami artimiau susipažinti su žvyneline, užduoti specialistams rūpimus klausimus, sergantiesiems buvo teikiamos profesionalios konsultacijos apie ligą ir jos gydymą, dalinamos odos priežiūros priemonės. Renginio palapinėje apsilankę praeiviai galėjo pamatyti vaizdo siužetus žvynelinės tema bei Vilniaus Justino Vienožinskio dailės mokyklos mokinių kurtus paveikslus ir fotografijas tema „Žvynelinė vaikų akimis“, kurių herojais tapo Vilniaus universitetinės ligoninės Santariškių klinikų dermatovenerologijos skyriaus pacientai.

 

 

 
Apie draugiją
Lietuvos dermatovenerologų draugija - Lietuvos draugija, vienijanti dermatologus venerologus. Draugijos veiklos tikslai: koordinuoti draugijos narių veiklą, atstovauti draugijos narių interesams ar tenkinti kitus viešuosius interesus; vystyti ir skatinti mokslinę ir praktinę dermatovenerologiją Lietuvoje.
plačiau
Draugijos nariams
Siekdama įgyvendinti veiklos tikslus draugija: telkia draugijos narius įvairių projektų, programų įgyvendinimui, organizuoja mokymus, seminarus, mokslines – praktines konferencijas, parodas ir kitus renginius; ruošia ir leidžia vienkartinius ar periodinius leidinius, metodines rekomendacijas, visuomenės informavimo priemones;
plačiau
Facebook